Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper Steak
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gStew beef
Green pepper, medium cut
2 Esslöffelolive oil
1 PackungOnion soup mix
1 1/2 Esslöffelcornstarch
2 Tassewater
rice
die Zubereitung:

In a large skillet, heat oil then add meat which has been cut into thin slices. Cook till meat is brown, then add onion soup mix and water. Cover and simmer about 30 minutes. Add strips of peppers and cover; Simmer about 10 more minutes or till meat is tender. Blend cornstarch with a little water and stir into mixture in skillet. Cook while stirring till thick. Serve with rice.


Anmerkungen zum Rezept: