Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peanut Butter Muffins (Wagner)
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseFlour, pastry, whole wheat
1 TeelöffelBaking powder, low sodium
1 Teelöffelsalt
2 EsslöffelSafflower oil, unrefined
1/4 TassePeanut butter, crunchy or smooth
1 1/2 TasseSoy milk
4 Esslöffelmolasses
die Zubereitung:

1. Preheat the oven to 350 degrees. Stir the flour, baking powder and salt together.

2. Mix the oil and peanut butter and cut into the flour with a fork or pastry blender until the mixture becomes grainy.

3. Mix the soymilk and molasses and add to the batter. Stir just enough to mix well. Do not beat.

4. Fill the lightly oiled muffin tins or muffin cups two-thirds full. Bake for 12 to 15 minutes.

one cup of flour.

High Road to Health by Lindsay Wagner and Ariane Spade Mm by Deeanne


Anmerkungen zum Rezept: