Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Tasse | Flour, pastry, whole wheat |
1 Teelöffel | Baking powder, low sodium |
1 Teelöffel | salt |
2 Esslöffel | Safflower oil, unrefined |
1/4 Tasse | Peanut butter, crunchy or smooth |
1 1/2 Tasse | Soy milk |
4 Esslöffel | molasses |
1. Preheat the oven to 350 degrees. Stir the flour, baking powder and salt together.
2. Mix the oil and peanut butter and cut into the flour with a fork or pastry blender until the mixture becomes grainy.
3. Mix the soymilk and molasses and add to the batter. Stir just enough to mix well. Do not beat.
4. Fill the lightly oiled muffin tins or muffin cups two-thirds full. Bake for 12 to 15 minutes.
one cup of flour.
High Road to Health by Lindsay Wagner and Ariane Spade Mm by Deeanne
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|