Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/4 x ca. 450 g | Spicy bulk sausage |
1/4 Tasse | all-purpose flour |
2 Tasse | milk |
1/2 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | pepper ground |
Serve over hot biscuits for a Southern-style breakfast.
1. Cook sausage in medium saucepan over medium heat until browned, stirring to crumble.
2. Drain off all fat except about 2 tablespoons. Star in flour. Cook, stirring constantly, until thickened and bubbly.
3. Gradually whisk in milk, salt and pepper. Cook, stirring constantly, until thickened and bubbly, about 5 minutes. S.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|