Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Best Meat Loaf
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gchuck ground
1/3 TasseOnion chopped
1/3 Tassered pepper chopped
1/3 Tassegreen pepper chopped
3 EsslöffelParsley minced
cloves garlic minced
1 1/4 Teelöffelchilli powder
1 1/4 Teelöffelsage dried
1 1/4 Teelöffelsalt
1 Teelöffelpepper
3/4 Tassemilk
eggs beaten
1/4 TasseWorcestershire Sauce
2/3 Tassebread crumbs dried
bacon strips
Sauce
1/4 TasseTomatoes chopped
1/4 Tasseketchup
2 Esslöffelbrown sugar
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelmustard dry
1/2 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

In a large bowl, combine the first 10 ingredients. Combine the milk, eggs and Worcestershire sauce; mix into the beef mixture. Add crumbs. Grease a large sheet of foil. Place bacon on foil. Mold meat mixture into a loaf and place over bacon. Seal foil tightly around loaf. Refrigerate for 2 hours or overnight.

Place wrapped loaf on a baking sheet. Bake at 350 for 1 hour. Open foil, drain juices.

Combine sauce ingredients and spoon over loaf. Bake uncovered 30 minutes longer.


Anmerkungen zum Rezept: