Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef & vegetable skillet dinner
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelvegetable oil
1/2 TasseCarrots; frozen, sliced
2 Esslöffelsoy sauce
1/2 Teelöffelgarlic powdered
8 x ca. 30 gBamboo shoots; drained, (1cn)
Rice; hot cooked
1 x ca. 450 gSirloin steak; bonless, *
Env. soup mix; **
2 Esslöffelketchup
1/4 TeelöffelGinger ground
6 x ca. 30 gSnow peas; frozen, thawed
die Zubereitung:

* Boneless Sirloin Steak should be cut into thin stir fry strips. ** Use one of the following Lipton's Recipe Soup Mixes: Beefy Mushroom, Onion or Onion-Mushroom.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++ In a large skillet, heat oil and brown beef, in two batches, over medium-high heat. Remove beef. Add carrots, then beefy mushroom recipe soup mix blended with water, soy sauce, ketchup, garlic powder and ginger. Bring to a boil, then simmer, stirring occasionally, 5 minutes or until carrots are crisp-tender. Add beef, bamboo shoots and snow peas, simmer 3 minutes or until heated through. To serve, arrange beef mixture over hot rice.


Anmerkungen zum Rezept: