Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Cheeze
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 TassePecan halves
1 TasseFirm regular tofu; drained and well mashed
1/4 TasseCelery minced
3 EsslöffelSweet white miso
2 EsslöffelLow-fat soy, rice or almond milk
die Zubereitung:

Place the pecan halves on a dry baking sheet. Bake at 350 in an oven or toaster oven for 15 minutes, until lightly toasted. Cool.

Place the mashed tofu, cooled pecans and remaining ingredients in a food processor, and process into a smooth paste. Chill in a covered container in the refrigerator for several hours or overnight to allow the flavors to blend.

Per 2 tb serving: 68 cal; 3 g prot; 3 g carb; 4 g fat


Anmerkungen zum Rezept: