Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Lime Scones - Martha Stewart Living
Zutaten für 12  Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 Tasseall-purpose flour
2 EsslöffelPlus 2 t light-brown sugar
1 Esslöffelbaking powder
1 Teelöffelsalt
1/4 Tassecanola oil
1/2 TassePlus 1 t low-fat milk
1 grossegg
1 1/2 TeelöffelFinely grated lime zest
1 1/2 TeelöffelLemon zest finely grated
1/4 TasseDried sour cherries, coarsely chopped
die Zubereitung:

1. Heat oven to 425'. In a mixing bowl, whisk together flour, 2 T of the sugar, the baking powder, and the salt. Quickly stir in canola oil with a fork until pea-size crumbs form.

2. In a small bowl, combine 1/2 C of the milk, the egg, lime and lemon zest, and cherries; add to flour mixture and stir with a fork until blended.

3. Gather dough into a ball and knead lightly for about 30 seconds. Transfer the dough to an ungreased baking sheet and pat into a disk about 8 1/2 inches in diameter and 1/4 inch thick. Brush the dough with remaining teaspoon milk, sprinkle with remaining 2 t sugar, and cut into 12 wedges. Bake until golden brown, 20 to 25 minutes.

Martha Stewart Living/October/94 Scanned & edited by Di Pahl & <gg>


Anmerkungen zum Rezept: