Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Twists
Zutaten für 18  Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassewhole wheat flour
1/4 Tassecornmeal
1 mittelegg
3/4 Tassewater
1/2 TasseGrated Parmesan cheese; div.
die Zubereitung:

1. Combine all ingredients except 1/4 cup Parmesan cheese. Knead until thoroughly mixed (we used an electric mixer).

2. Using a teaspoon, scoop out dough and roll into 1-inch balls. (Or, divide the dough in half, then into fourths and so on until you have 18 small pieces.) On a lightly-floured surface, roll the balls into pencil-shaped sticks.

3. Roll sticks in remaining 1/4 cup Parmesan cheese, then flatten them by hand or with a rolling pin. Twist each stick several times and place on an ungreased baking sheet.

4. Bake in a preheated 325'F oven for 30 minutes.

5. Let cool on pan. Store in a sealed container.

From "Short Tails and Treats From Three Dog Bakery" by Dan Dye and Mark


Anmerkungen zum Rezept: