Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | sugar |
1/4 Tasse | flour unbleached |
1/4 Teelöffel | Cinnamon ground |
6 Tasse | Apple slices; * |
1 | topping |
1 Tasse | flour unbleached |
1/4 Tasse | sugar |
1 1/2 Teelöffel | baking powder |
1/2 Teelöffel | salt |
6 x ca. 30 g | Cheddar;md, shredded, 1 1/2 c |
1/3 Tasse | Butter melted |
1/4 Tasse | milk |
* Use cooking apples such as Granny Smith's that have been cored, ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++ Combine the sugar, flour, and cinnamon, then toss the mixture with the apple slices. Pour into a 9-inch square baking pan. Combine the dry ingredients, of the topping, with the cheddar cheese, mixing well. Add the butter and milk, mixing until well blended with the flour mixture. Spoon the dough over the fruit mixture and bake at 400 degrees F. for 30 minutes.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|