Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy muffin melt
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseCottage cheese; creamed
1/2 TasseWheat germ; regular
2 Teelöffelgreen chiles chopped
1/4 TeelöffelOregano leaves crushed
1/4 TeelöffelBasil leaves; crushed
1/4 Teelöffelsalt
Wholewheat english muffins;*
Tomato sliced
Cheddar; sharp, slices
die Zubereitung:

* The whole wheat muffins should be halved and toasted. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++ Combine the cottage cheese, wheat germ, chiles, and seasonings, blending well. Mound onto toasted muffins. Top with tomato slices and criss-cross with cheddar strips. Broil 3 to 4 inches from the heat until the cheddar melts, about 5 minutes. Makes 6 open faced sandwiches.


Anmerkungen zum Rezept: