Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Salad *(PSTT79 °C)
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken*
Celery
Red onion; finely minced, as
2/3 TasseRaisins; soak in rum
1 TasseSeedless grapes,
1 Tassewalnuts chopped
Red delicious apples
Dressing
1 TasseMayonnaise (preferably home
1/2 Tassesour cream
1 Esslöffelcurry powder
Cayenne pepper, if desired
1 Teelöffelcinnamon
die Zubereitung:

* roasted, skin removed, meat cut into bite peel left on, core out, cut in bite size chunks, mango, papaya, pineapple - cut into bite sized chunks-as desired. Salt and freshly ground black pepper to taste Combine all the dressing ingredients, taste and adjust the seasoning. Sometimes I crush some fresh pineapple into the dressing. It makes for a nice addition. Depending on how much meat you have on the chicken, you may need more or less of the dressing. Use your judgement. Mix the chicken with the fruit and nuts and toss with the dressing. I serve this on a huge platter lined with-> red cabbage and green savoy cabbage leaves-it is gorgeous!


Anmerkungen zum Rezept: