Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Flank Steak Creole
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gFlank steak
salt
pepper
2 Esslöffelgreen pepper chopped
2 EsslöffelOnion chopped
1 Esslöffeltomato paste
1/2 Teelöffelhorseradish prepared
1/4 Teelöffelsugar
1/2 Tassewater
2 TasseStuffing mix; herb-seasoned
1/4 Tassewater cold
2 Teelöffelcornstarch
1 Esslöffeltomato paste
die Zubereitung:

Score one side of meat. Sprinkle with salt and pepper.

Combine green pepper, onion, 1 T tomato paste, horseradish, sugar, 1/2 cup water, and stuffing. Spoon stuffing mixture down middle of unscored side of flank steak. Fold ends over and overlap long sides; skewer together. Place on metal rack or trivet in crockpot. Cover and cook on low for 8 to 10 hours. Remove meat. Turn control to high. Dissolve cornstarch in 1/4 c cold water; stir in 1 T tomato paste. Add to juices in pot. Cook on high for 15 to 20 minutes or until slightly thickened. Slice steak across the grain. Pass sauce with the steak.


Anmerkungen zum Rezept: