Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Ampalaya Fruit
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Yield: 4 Servings
4 mittelAmpalaya (bitter mellon)
1/4 x ca. 450 gpork
1/4 x ca. 450 gShrimp
1000 GrammTomato
1 kleinonion
cloves garlic
Tb Patis
Tb Oil
3/4 Tassewater
eggs
1/2 TeelöffelMsg
die Zubereitung:

Wash and cut ampalaya in 2 inches, lengthwise. Remove the seeds and slice crosswise thinly. Scald and shell shrimp. Slice pork into small pieces. Peel and slice onions; peel and crush garlic. Slice tomato. In small amount of oil, saute garlic, onions, tomatoes, pork and shrimps, stirring constantly. When pork is half done, add water, patis, and Msg. Bring to a boil. When pork is done, add the ampalaya. Let it boil twice until ampalaya is cooked. Add beaten eggs and stir once or twice before removing from stove. Serve hot with rice.


Anmerkungen zum Rezept: