Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Stroganoff
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 kleinOnion, chopped (about 1/4 Cup)
1 Dose4 ounces) mushroom stems and pieces, drained and liquid reserved
1 Esslöffelmargarine or butter
1/3 Tassemilk
1/2 TeelöffelGarlic powder l/4 teaspoon pepper
1/2 TeelöffelChopped fresh or 1/8 teaspoon dried thyme leaves
1 Dose(10 3/4 ounces) condensed cream of chicken or cream of celery soup
2 TasseCut-up cooked chicken
1/4 TasseSliced pimiento stuffed olives
1 Packung(10 ounces) spinach noodles
2 Esslöffelmargarine or butter
1 Tassesour cream
die Zubereitung:

Cook onion and mushrooms in 1 tablespoon margarine in 10-inch skillet about 5 minutes, stirring frequently, until onion is tender. Stir in milk, garlic powder, pepper, thyme, soup and reserved mushroom liquid. Stir in chicken and olives; heat until hot.

Cook noodles as directed on package; drain. Toss noodles with 2 tablespoons margarine. Stir sour cream into chicken mixture; heat just until hot. Serve over hot noodles and, if desired, garnish with additional sliced pimiento-stuffed olives.

6 servings.

From the files of Al Rice, North Pole Alaska. Feb


Anmerkungen zum Rezept: