Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Penne With Zucchini And Parmesan
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gPenne or Mostaccioli Or other medium pasta shape, uncooked
1 x ca. 450 gzucchini medium
2 Esslöffelbutter or margarine
1 EsslöffelOlive oil or vegetable oil
1 grosscloves garlic minced
1/4 TeelöffelHot red pepper flakes Or to taste
2/3 TasseGrated Parmesan cheese (freshly grated)
die Zubereitung:

Cook pasta according to package directions. While pasta is cooking, grate zucchini.

Heat butter and oil together in large skillet until mixture begins to bubble. Add grated zucchini and cook about 3 minutes. Add garlic and cook 1 more minute, stirring constantly. Stir in hot pepper flakes and 2/3 cup of grated Parmesan cheese. Heat 1 minute more.

When pasta is done, drain well. Toss skillet mixture with pasta. Top with additional Parmesan, if desired.

Each serving provides: 812 Calories; 30.1 g Protein; 133 g Carbohydrates; 17.3 g Fat; 28.7 mg Cholesterol; 77.3 mg Sodium. Calories from Fat: 19%

with permission)


Anmerkungen zum Rezept: