Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory Lentil Pat?
Zutaten für 50 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 TasseOnion chopped
cloves garlic crushed
1 Tassebutter or margarine
6 x ca. 450 gTomato finely chopped
5 Tassebreadcrumbs fresh
5 Tasselentils cooked
1 1/2 TasseParsley fresh, chopped
3 EsslöffelSalt; (if desired)
1 EsslöffelCumin ground
1/2 Teelöffelpepper white
die Zubereitung:

In large skillet over medium heat, saute onions and garlic in butter or margarine until tender, about 5 minutes. Remove from heat.

In large mixing bowl, combine tomatoes, bread crumbs, lentils, parsley, salt, cumin, and pepper. Stir in Onions.

Divide mixture among five 9"X5" loaf pans. Bake at 350 F. for 30 to 40 minutes, until top is golden. Let stand five minutes before slicing, or chill.

Cut each loaf into 10 slices. Serve with french bread, crackers or fresh vegetables.

Serve this mild-flavored pat? as individual sliced appetizers, or as an entire loaf for catering or buffets.

Courtesy of Usa Dry pea and Lentil Industry


Anmerkungen zum Rezept: