Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pheasant Paprika
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3-lb pheasant
Onion chopped
4 Esslöffelshortening
1 Esslöffelpaprika
3/4 Teelöffelblack pepper
1 Esslöffelsalt
1 1/2 Tassewater
1/2 Dosetomatoes stewed
1/2 Pint sour cream
2 Tasseflour
eggs
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Tassewater
die Zubereitung:

Brown onion in shortening, add pheasant and seasonings, brown 10 minutes. Add water and tomatoes, cover and let simmer slowly until tender. Remove pheasant, add sour cream to the drippings in pan and mix well. For dumplings, combine flour, eggs and salt. Add water. Beat well until the dough is gummy. Drop by teaspoon into voiling water. Boil 2 minutes. Drain. Rinse with hot water. Add dumplings to gravy and arrange pheasant on top. Heat through and serve.


Anmerkungen zum Rezept: