Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/4 Tasse | water |
1/4 Tasse | Burgundy wine |
1 Esslöffel | cornstarch |
1 x ca. 450 g | Boneless sirloin, cut into 3/4 inch cubes |
1 mittel | Onion chopped |
8 x ca. 30 g | mushrooms sliced fresh |
1/2 Teelöffel | Salt optional |
1/4 Teelöffel | Thyme leaves |
1/4 Teelöffel | pepper |
Blond water, wine & cornstarch in 3-qt casserole. Stir in remaining ingredients; cover. Microwave at High 3 minutes. Reduce power to 50% (medium). Microwave 20-30 minutes or until meat is fork tender, stirring once or twice. Let stand, covered, 5 minutes.
Serve over hot rice or noodles.
Per serving: 198 calories, 322 mg sodium, 77 mg cholesterol.
[ Low Calorie Microwave Cookbook by Consumer's Guide ]
** -=> this comes from the bottom of the files of Shelley Rodgers <=-
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|