Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef burgundy (microwave)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 Tassewater
1/4 TasseBurgundy wine
1 Esslöffelcornstarch
1 x ca. 450 gBoneless sirloin, cut into 3/4 inch cubes
1 mittelOnion chopped
8 x ca. 30 gmushrooms sliced fresh
1/2 TeelöffelSalt optional
1/4 TeelöffelThyme leaves
1/4 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Blond water, wine & cornstarch in 3-qt casserole. Stir in remaining ingredients; cover. Microwave at High 3 minutes. Reduce power to 50% (medium). Microwave 20-30 minutes or until meat is fork tender, stirring once or twice. Let stand, covered, 5 minutes.

Serve over hot rice or noodles.

Per serving: 198 calories, 322 mg sodium, 77 mg cholesterol.

[ Low Calorie Microwave Cookbook by Consumer's Guide ]

** -=> this comes from the bottom of the files of Shelley Rodgers <=-


Anmerkungen zum Rezept: