Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Chili 'N' Cheddar Topped Potatoes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gground beef
4 mittelBaking potatoes (8 oz each)
1 Esslöffelchilli powder
15 x ca. 30 gCanned hot chili beans
1 1/2 TasseShredded cheddar cheese (mild), divided
1/4 Tassegreen onions sliced
die Zubereitung:

1. Pierce potatoes with fork. Microwave on High 11 to 13 minutes or until tender, rotating 1/4 turn after 6 minutes. Let stand 5 minutes.

2. Meanwhile in large skillet, brown ground beef over medium-high heat 6 o 8 minutes or until beef is no longer pink, breaking up into 3/4" pieces. Pour off drippings; stir in chili powder and 1/2 teaspoon salt. Add beans and 1 cup cheese; cook and stir until heated through.

3. Cut a slit lengthwise in potatoes; fluff pulp with fork. Season potatoes with salt and pepper, if desired. Spoon equal amounts of beef mixture over each potato. Top with remaining cheese and green onions.

- http://www. Txbeef. Org


Anmerkungen zum Rezept: