Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 x ca. 450 g | Sirloin tip, cut in 1 1/4 cubes |
1/4 Tasse | Bourbon |
2 Esslöffel | Soya sauce |
1 Teelöffel | dijon mustard |
1/4 Teelöffel | Worcestershire Sauce |
12 | Blanched mushroom caps |
12 | Bite-sized pieces bok choy <stem only> |
2 | White onions, cut in 4, blanched and sectioned |
2 gross | Carrots, cut in 1/2 lengths and blanched |
2 Esslöffel | Vegtable oil |
Beef Marinated in Bourbon (Skewered) Serves 4
salt and pepper.
Marinate sirloin in mixture of bourbon, soya sauce, mustard and Worcestershire sauce for 1 hour. Drain beef and reserve marinade. Alternate beef and vegetables on skewers and place on ovenproof platter; brush with oil.
Season skewers generously and broil 4 minutes in oven 4 inches from top element. Turn skewers over once and then move skewers 6 inches from top element; finish broiling another 4 minutes turning skewers one more time. Baste with a bit of marinade.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|