Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef & Parmesan Pasta
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gground beef
1 DoseReady-to-serve beef broth (14 1/2 oz. can)
15 1/2 x ca. 30 gCanned diced tomatoes (Italian-style)
2 TasseUncooked farfalle (bow tie pasta)
2 TasseThinly sliced zucchini (1/4" thick)
3/4 TasseGrated parmesan cheese divided
die Zubereitung:

1. In large skillet, brown ground beef over medium-high heat 6 to 8 minutes or until beef is no longer pink, breaking up into 3/4" pieces. Remove beef with slotted spoon; pour off drippings.

2. In same skillet, add broth, tomatoes and pasta, pushing pasta into liquid. Bring to a boil, reduce heat to medium. Cook, uncovered 15 minutes stirring frequently. Add zucchini; continue cooking 5 minutes or until pasta is tender.

3. Return beef to skillet and stir in 1/2 cup cheese; heat through. Sprinkle with remaining cheese.

- http://www. Txbeef. Org


Anmerkungen zum Rezept: