Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef, Pepper & Mushroom Kabobs
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gBeef sirloin steak (boneless), cut 1" thick
1 grossBell pepper, (green, red or yellow bell) cut into 1 1/4-inch pieces
12 grossmushrooms
6 x ca. 30 gLong-grain/wild-rice blend
1/4 Teelöffelsalt
Seasoning
1 Esslöffellemon juice fresh
1 Esslöffelolive oil
1 Esslöffelwater
2 TeelöffelDijon mustard
1 Teelöffelhoney
1/2 Teelöffeloregano dried leaves
1/4 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Cooking & preparation time: 30 min

1. Trim fat from beef steak; cut into 1 1/4 inch pieces.

2. In large bowl, whisk together seasoning ingredients; add beef, bell pepper and mushrooms, tossing to coat.

3. Alternately thread pieces of beef, bell pepper and mushrooms on each of four 12-inch metal skewers.

4. Prepare rice according to package directions; keep warm. Meanwhile place kabobs on rack in broiler pan so surface of meat is 3 to 4 inches from heat. Broil 9 to 12 minutes for medium-rare to medium doneness, turning occasionally. Season with salt. Serve kabobs with rice.

Cook's tip: To gril, place kabobs on grid over medium, ash-covered coals. Grill kabobs, uncovered, 8 to 11 minutes for medium-rare to medium doneness, turning occasionally; season with salt.

Nutrition information per serving:

359 calories 32 g protein 37 g carbohydrate 9 g total fat (3 g saturated fat) 5.2 mg iron

781 mg sodium

76 mg cholesterol

- http://www. Txbeef. Org


Anmerkungen zum Rezept: