Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Steaks with Tangy Corn Relish
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Beef chuck top blade steaks (boneless), cut 1/2" thick
1 Teelöffelvegetable oil
1/2 Red or green bell pepper cut into 1/2 inch pieces
8 3/4 x ca. 30 gWhole kernel corn, undrained
1 Esslöffelwhite vinegar
1/8 Teelöffelred pepper ground
1/4 Teelöffelgarlic salt
1/4 Tassegreen onions sliced
die Zubereitung:

1. Heat oil in large nonstick skillet over medium heat; add bell pepper. Cook and stir 3 minutes.

2. Stir in corn, vinegar and ground red pepper; continue cooking, uncovered, 2 to 3 minutes.

3. Remove relish from skillet; keep warm.

4. Heat same skillet over medium-high heat. Add beef steaks; cook 3 minutes or to desired doneness, turning once. Season with garlic salt. 5.Return corn relish and add onions to skillet. Cook 1 miute or until heated through.

Serving suggestion: Mixed green salad with your favorite dressing

round steaks cut 1/2 inch thick.

- http://www. Txbeef. Org


Anmerkungen zum Rezept: