Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
4 | Pound chickens |
1 | Cup Southern Bbq Rub |
Prepare a wood or charcoal grill and let it burn down to embers.
Rub the chickens with the barbecue rub. Let sit in the refrigerator for 1 hour.
On the grill place the chickens, on the side with no fire. Cover the grill and vent slightly. Cook for 3 hours or until chickens are cooked through.
Southern Rub:
2 tablespoons salt 2 tablespoons sugar 2 tablespoons brown sugar 2 tablespoons ground cumin 1 tablespoon Ancho chile powder 1 tablespoon Pasilla chile powder 1 tablespoon freshly cracked black pepper 1 tablespoon cayenne 4 tablespoons paprika Mix all ingredients together well. Makes about 1 cup
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|