Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbeque sauce with chipotles
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chipolte chiles
1 Tassewater boiling
2 Esslöffelbutter
onions diced
cloves garlic minced
1 1/2 TeelöffelGroun cumin
1 1/2 Teelöffelthyme ground
12 oz. cn tomato paste
1/2 Tassebrown Sugar
1 1/2 Tassecider vinegar
1 1/2 TeelöffelDry mustard (Coleman's)
1 1/2 Tassewater
1 Esslöffelsoy sauce
1 Teelöffeltabasco sauce
die Zubereitung:

Combine chiles and boiling water. Soak for 1 hr. Then remove the stems and seeds and chop. In large nonaluminum saucepan, melt butter. Saute onion, garlic, cumin, and thyme oveer low hea until onions are soft and translucent, abt. 5 min. Add the chiles, soaking water, and remaining ingreds. Bring to boil. Partially cover and simmer for 1 hr. Taste and adjust the seasonings. Can be stored in 'fridge for 3 wks. Freezes well.


Anmerkungen zum Rezept: