Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Big Wheel Sandwich Loaf
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Inch round loaf sourdoug
2 Teelöffelhorseradish prepared
1/4 x ca. 450 groastbeef thinly sliced
2 Esslöffelmayonnaise
4 Scheibeswiss cheese
2 Esslöffelmustard prepared
1/4 x ca. 450 gThinly sliced cooked ham
1 mittelTomato thinly sliced
4 Scheibebacon cooked, drained
4 ScheibeAmerican cheese
1/2 mittelred onion thinly sliced
1/4 TasseButter or margarine, softene
1 Esslöffelsesame seeds toasted
1/8 Teelöffelonion powder
die Zubereitung:

Slice bread horizontally into 6 equal layers using an electric or serrated knife. Spread horseradish on first layer, and top with roast beef and second bread layer. Spread mayonnaise on second layer, and top with Swiss cheese and third bread layer. Spread mustard on third layer, and top with ham and fourth bread layer. Cover fourth layer with tomato slices, bacon, and fifth bread layer. Top fifth layer with American cheese, onion, and remaining bread layer. Combine remaining 3 ingredients; spread over top and sides of loaf. Place loaf on a baking sheet; bake, uncovered, at 400 degrees for 15 minutes. Slice into wedges with an electric knife. Yield: 8 servings.


Anmerkungen zum Rezept: