Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef & Vegetable Fried Rice
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 glean ground beef
cloves garlic crushed
1 TeelöffelGrated fresh ginger; Or...
1/4 Teelöffelginger ground
2 Esslöffelwater
Red bell pepper cut into 1/2 inch pieces
6 x ca. 30 gFrozen pea pods
3 TasseCold cooked rice
3 Esslöffelsoy sauce
2 TeelöffelDark seasame oil
1/4 Tassegreen onions thinly sliced
die Zubereitung:

Versatile ground beef tastes delicious paired with Oriental seasonings. Bell peppers and peas pods add color and crunch to this complete meal that's faster than carry-out.

1. In large nonstick skillet, brown ground beef, garlic and ginger over medium heat 8 to 10 minutes or until beef is no longer pink, breaking up into 3/4 inch crumbles. Remove with slotted spoon; pour off drippings

2. In same skillet, heat water over medium-high heat until hot. Add bell pepper and pea pods; cook 3 minutes or until bell pepper is crisp-tender, stirring occasionally. Add rice, soy sauce and seasame oil; mix well. Return beef to skillet; heat through, about 5 minutes. Stir in green onions before serving.

- http://www. Txbeef. Org


Anmerkungen zum Rezept: