Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese-spinich-sausage pie
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gItalian sausage
eggs
2 Packungspinach frozen
16 x ca. 30 gMozzarella
2/3 Tassericotta cheese
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
1/8 Teelöffelgarlic powdered
Pastry for two crust pie
1 Esslöffelwater
die Zubereitung:

Slice sausage. Cook until well browned. Reserve one egg yolk. Combine rest of eggs with sausage, spinach, mozzarella, ricotta, salt, pepper and garlic powder. Make pastry and divide, making on piece slightly larger. Shape into balls. On floured surface, roll out larger ball. Place in deep pie pan. Add filling. Roll smaller dough ball and place on top. Trim edges and fold under. Slit top. Combine yolk with water. Brush top of pie. Bake in preheated 375 degree oven 1-1/4 hours. Let stand 10 minutes. Serve hot or cold.


Anmerkungen zum Rezept: