Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry cheesecake tarts
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
10 x ca. 30 gPuff pastry shells, frozen
6 x ca. 30 gcream cheese softened
1/4 TasseSugar, confectioners
1/2 almond extract
20 x ca. 30 gCherry pie filling
confectioners sugar
die Zubereitung:

Bake shells according to package directions. Meanwhile, in mixing bowl, beat cream cheese, sugar and extract. With a fork, carefully remove the circular top of each baked shell and set aside. Remove any soft layers of pastry inside shells and discard. Divide the cheese filling betweenthe shells; place on a baking sheet. Return to oven and bake 5 minutes. Cool. Just before serving, fill each shell with pie filling. Top with reserved pastry circles. Dust with additional confectionerssugar.


Anmerkungen zum Rezept: