Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Beer Soup
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tasseall-purpose flour
1/3 Tassebutter
10 Millilitergarlic pressed
1 Esslöffelonion grated
1 TeelöffelWorcestershire Sauce
1/2 Teelöffelmustard dry
1 Prisewhite pepper
3 Tassechicken broth
1 1/2 TasseHalf-and-half
1 Tassebeer
1 x ca. 450 gCheddar sharp, shredded
die Zubereitung:

Lightly spoon flour into measuring cup; level off. In large saucepan, melt butter; stir in flour. Cook 1 minute, stirring constantly until smooth and bubbly. Add garlic, onion, Worcestershire sauce, salt, mustard and pepper; blend well. Gradually stir in chicken broth, half-and-half and beer; cook until thickened, stirring constantly. Add cheese; stir until melted.

Heat gently, stirring often, but do not allow to boil. Serve with croutons. Serves 6 to 8.

Carol/Colleyville, Tx


Anmerkungen zum Rezept: