Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar-cornmeal crackers
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tassecheddar cheese shredded
6 Esslöffelbutter unsalted
3/4 Tasseall-purpose flour
1/2 Tassecornmeal
1/2 Teelöffelground cumin
1/4 Teelöffelcayenne pepper
1/4 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

Preliminaries: Adjust oven rack to middle position. Preheat oven to 350 degrees. Procedure: In a food processor fitted with the metal blade, blend together the cheese and butter. Add the flour, cornmeal, cumin, cayenne and salt; process until the dough forms a ball. Divide the dough in half and roll each into 1-1/2 inch diameter cylinder. Wrap in plastic wrap and refrigerate until completely chilled, several hours or overnight. Cut the dough into rounds 1/8 inch thick and place on baking sheets. Bake in a preheated 350 degree oven 10 minutes, or until lightly browned around the edges. Immediately remove the crackers from the baking sheets and cool on wire racks. Presentation: Serve at room temperature. Store in airtight containers.


Anmerkungen zum Rezept: