Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese brunch bake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Bread sliced
cheese sliced
4 EsslöffelBacon Bits
egg beaten
2 Tassemilk
3/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1 EsslöffelOnion chopped
1 Teelöffelmustard
die Zubereitung:

Lightly grease an oven-proof baking dish (about 8x8x2). Put 4 slices of bread next to each other on the bottom of the prepared dish. Put a slice of cheese on top of each slice. Sprinkle bacon bits over top of cheese. Top with the other 4 slices of bread. In a small mixing bowl, beat the eggs until foamy. Stir in the milk, salt, pepper, onion, mustard. Pour the egg mixture over the bread stacks. Cover the baking dish and let it sit on the counter for at least 1 1/2 hours or put it into the refrigerator for 12 hours. When ready to bake, preheat oven to 325F. Remove cover from pan and bake for about one hour. Let dish cool for about 5 minutes and serve.


Anmerkungen zum Rezept: