Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese cake, new york style
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassegraham cracker crumbs
3/4 Tassesugar
1/4 TassePlus 2 tblsp melted butter
1 1/2 Tassesour cream
eggs
1 Teelöffelvanilla
1 x ca. 450 gcream cheese
die Zubereitung:

1. Blend the cracker crumbs, 1/4 cup sugar, and 1/4 cup melted butter, and line the bottom of an 8 or 9 inch pan ungreased spring-form pan. 2. Break the cream cheese into small pieces. 3. Blend the sour cream, 1/2 cup sugar, eggs, and vanilla in a food blender for 1 minute. Add the cream cheese. Blend d until smooth. 4. Pour 2 tablespoons melted butter through the top of the machine. Pour

into the spring-form pan. 5. Bake in the lower third of a 325 degree oven for 45 minutes. 6. When baking is finished, remove from oven, and turn oven on to broil.

Broil the cheesecake just until the top begins to show attractive spots

of brown. 7. Refridgerate for 4 hours, preferably overnight, before cutting and

serving. This is not a low-calorie version! Cut into small pieces ~- It Is Very Rich! Bob Lansing #4


Anmerkungen zum Rezept: