Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Noodle Tetrazzini
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 x ca. 30 gUncooked Medium Egg Noodles
2 Esslöffelmargarine
2 Esslöffelall-purpose flour
1 1/2 Tasseskim milk
1 Tassewater
Chicken bouillon cubes
1/8 Teelöffelblack pepper
1/8 Teelöffelcayenne pepper
10 x ca. 30 gFrozen peas; thawed
1/2 TasseNon-fat, plain yogurt
4 EsslöffelGrated Parmesan cheese divided
8 x ca. 30 gmushrooms fresh, sliced
2 TasseDiced, cooked chicken
die Zubereitung:

Prepare egg noodles according to package directions. While noodles are cooking, melt margarine in medium saucepan. Blend in flour until smooth. Stir in milk, water, bouillon cubes, black pepper and cayenne pepper. Cook over medium heat, stirring constantly, until mixture thickens and comes to a boil, about 10 minutes. Stir in peas, yogurt and 2 tablespoons of the Parmesan cheese.

Preheat oven to 425 degrees F. When noodles are done, drain well. Mix noodles, mushrooms and sauce with chicken. Turn mixture into lightly greased 9 x 12-inch baking dish. Sprinkle with remaining Parmesan. Bake for 15 minutes. Serve immediately.

Each serving provides: 393 Calories; 34 g Protein; 34.4 g Carbohydrates; 12.9 g Fat; 97.6 mg Cholesterol; 849 mg Sodium. Calories from Fat: 21%

with permission)


Anmerkungen zum Rezept: