Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken normandy
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 TeelöffelThyme leaves or 1/4 tsp. ground thyme
3/4 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelonion powder
1/4 Teelöffelblack pepper ground
1 x ca. 450 gThinly sliced boneless, skinless, chicken breast halves
3 Esslöffelbutter
Red or green apple, cored and sliced
1 Tasseapple juice
1 Esslöffelcornstarch
die Zubereitung:

Combine seasonings in small bowl. Sprinkle evenly on both sides of chicken pieces. Melt butter in large skillet over medium-high heat. Brown chicken on both sides, about 5 minutes. Stir in apples. Remove from heat. Combine juice with cornstarch; pour over chicken mixture. Bring to boiling; reduce heat to medium. Simmer, uncovered, 3 minutes until sauce is thickened, stirring occasionally. Total Time 20 minutes.


Anmerkungen zum Rezept: