Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken or Turkey Gumbo - Cajun Style
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 x ca. 450 gChicken Or Smoked Turkey
Bunches Of Green Onions
3/4 Teelöffelgarlic powdered
1/2 Tasseparsley chopped
1 Tassegreen peppers chopped
Large Onions, Chopped
bay leaves
1 Teelöffelblack pepper
2 EsslöffelWorcestershire Sauce
salt
1/2 Teelöffelthyme
1 Teelöffeltabasco sauce
1 Teelöffelcayenne pepper
****
Boil
die Zubereitung:

**** Add Herbs Such As Basil Or Rosemary As Desired The Chicken And Remove Meat From Bones. Place Broth And Meat In The Refrigerator For Several Hours To Chill. Skim Grease From Top Of Pot. Pour Into Large Kettle And Add Remaining Ingredients. (Optional Ingredients To Add Are 8 oz. Tomato Sauce; 2 1/2 Lbs. Or More Of Okra; 1 Lb. Smoked Sausage. Cook Over Low Heat For 2 Hours Then Thicken With Roux. Roux: 1/2 Cup Oil 1/2 Cup Flour Mix Oil And Flour Before Heating. Cook Over Medium Low Heat In A Heavy Skillet Until It Turns Dark Brown. Stir While Cooking To Keep From Sticking. Add To Gumbo And Cook Until Soup Starts To Thicken. Serve Over Rice.


Anmerkungen zum Rezept: