Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken puffs
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelbutter
1/4 Tasseflour
egg
1/4 TasseSwiss Chesse (Shredded)
2 TasseChicken (Cooked, Fine Chop)
1/4 TasseCelery finely chopped
2 EsslöffelPimento chopped
2 Esslöffelwhite wine dry
1/4 Tassemayonnaise
die Zubereitung:

Melt butter in 1/4 cup boiling water. Add flour and a dash of salt; stir vigorously. Cook and stir until mixture forms a ball that doesn't separate. Remove from heat and cool slightly. Add egg; beat vigorously until smooth. Stir in cheese. Drop dough onto greased baking sheet, using 1 level teaspoon dough for each puff. Bake at 400°F for 20 minutes. Remove from oven; cool and split. Combine remaining ingredients, 1/2 t salt and dash of pepper. Fill each puff with 2 teaspoons.


Anmerkungen zum Rezept: