Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Quiche
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 PackungFor 9-inch one-crust pie
1 TasseCut-up cooked chicken
1 TasseShredded natural swiss chees (4 ounces)
1/3 Tasseonion finely chopped
eggs
2 TasseWhipping (heavy) cream
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1 Teelöffelthyme leaves dried
die Zubereitung:

Heat oven to 425 degrees. Prepare pastry. Ease into quiche dish, 9 X 1-1/2 inches, or pie plate, 9 X 1-1/4 inches. Sprinkle chicken, cheese and onion in pastry-lined quiche dish. Beat eggs slightly; beat in remaining ingredients. Pour into quiche dish. Bake 15 minutes.Reduce oven temperature to 300 degrees. Bake about 30 minutes longer or until knife inserted in center comes out clean. Let stand 10 minutes before cutting. 6 Servings; 595 Calories Es Per Serving.


Anmerkungen zum Rezept: