Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Satay W/peanut Sauce ** Pstt97c
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken; breasts, bonelss c
1/2 TeelöffelSambal oelek (indonisian
1 EsslöffelGinger;finely minced,
2 Esslöffellemon juice
3 Esslöffeldark soy sauce
2 Esslöffelhoney
1 Esslöffelpeanut butter
1/2 Tassewater
die Zubereitung:

Put everything except chicken into a large pan and bring to a boil, stirring constantly. Put 3 chunks of chicken onto bamboo skewers, place in sauce & cook for 10 minutes, basting frequently. Serve with sauce spooned over chicken chunks. Use 1" filet mignon cubes on skewers for beef satay. I like to serve this with white rice mixed with sauteed peanuts & chopped scallion greens. It compliments the satay nicely.


Anmerkungen zum Rezept: