Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken & Sausage
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 EsslöffelOlive oil or vegetable oil
Chicken breasts; skinless, boneless; cut into strips
1/2 x ca. 450 gItalian sausage, casing removed; crumbled
1 mittelGreen bell pepper; cut into 2 inch strips
cloves garlic minced
11 1/8 x ca. 30 gItalian-style tomato soup
1 Tassewater
die Zubereitung:

In a large skillet, heat the oil over medium-high heat. Add the chicken and cook until browned. Remove the chicken; set aside. Reduce heat to medium. In the same skillet, cook the sausage, green pepper and garlic, stirring, until the sausage is browned and the pepper is tender. Spoon off fat. Stir in the soup and water. Heat to boiling and return chicken to the skillet. Reduce the heat to low. Cover; cook for 6 to 7 minutes more, or until the chicken is no longer pink, stirring occasionally. Serve over hot cooked rice.

From Mr.Food Cooks Chicken


Anmerkungen zum Rezept: