Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Esslöffel | salad oil |
2 Esslöffel | vinegar |
1 Esslöffel | Sesame seed, toasted |
1 Teelöffel | sugar |
1/4 Teelöffel | salt |
1/8 Teelöffel | pepper |
4 Tasse | Torn salad greens |
2 Tasse | Cooked chicken or turkey, cut in bite-size strips |
5 | Radishes sliced |
2 | green onions sliced |
1 | Hard-cooked egg, cut into wedges |
For dressing, in a screw-top jar combine salad oil, vinegar, sesame seed, sugar, salt and pepper. Cover and shake well to mix. Chill thoroughly.
For salad, in a large salad bowl combine torn salad greens, cooked chicken or turkey, sliced radishes, and sliced green onions.
Toss lightly.
Shake dressing again just before serving. Pour dressing over salad; toss lightly to coat. Garnish with the hard cooked egg wedges. Makes four servings.
Tiffany
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|