Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Marsala (Lindenmuth)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken Breasts boneless
3/4 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
2 Esslöffelflour
3 Esslöffelbutter
1/2 TasseDry Marsala Wine
1/2 Tassewater
die Zubereitung:

Sprinkle chicken with salt and pepper; roll in flour. Over medium-high heat, melt butter. Cook chicken until golden on both sides. Remove chicken.

Reduce heat to low. Stir wine and water into drippings, scraping to loosen any brown bits. Return chicken to skillet. Cover, simmer about 30 minutes.

I usually make a little more sauce and personally like to increase the wine over water mixture a bit.


Anmerkungen zum Rezept: