Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken fillets in tomato wine sauce
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gChicken breast fillets, cut into 8 pieces
1/2 Teelöffelblack pepper coarsely ground
1/2 Teelöffelsalt
17 x ca. 30 gCan whole tomatoes, quartered, liquid retained
Purple onions, sliced
cloves garlic minced
1 Teelöffelbasil
1/2 Tassewhite wine
die Zubereitung:

Spray non-stick frying pan with butter flavored non-stick vegetable spray. Heat to medium high, add chicken and brown about 2 minutes on each side. Remove chicken to a warm platter and sprinkle with black pepper and salt. Drain all liquid from the tomatoes (should be about 1 cup); pour tomato liquid into the frying pan. Add onion, garlic and basil. Bring to a boil; reduce heat, cover, and simmer until onion is tender, about 5 minutes. Add tomatoes, wine and chicken; cover and simmer about 15 minutes. Remove cover and cook on medium temperature about 5 minutes. Serve on fettucini noodles.


Anmerkungen zum Rezept: