Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Francaise *** (PKFR67A)
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Medium chicken breasts
1/2 Tassewhite wine dry
10 1/2 x ca. 30 gCan cream of mushroom soup
3 x ca. 30 gMushrooms; slice (1/2 cup)
paprika
1 Tassesour cream
cooked rice hot
die Zubereitung:

Place chicken breasts, skin side up, in 12 x 7 1/2 x 2 inch baking dish; sprinkle with salt. Blend wine into mushroom soup; add mushrooms and pour over chicken. Bake at 350 for 1 to 1 1/4 hours. Remove chicken to platter; sprinkle with paprika. Pour sauce into saucepan; blend in sour cream and heat gently till hot. Do not boil or sauce may separate. Serve sauce over chicken and hot cooked rice. Makes six servings.

(PKFR67A)


Anmerkungen zum Rezept: