Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken breasts paprika
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Young tender chicken breasts (3/4 lb. for each person)
1 1/2 EsslöffelEach: butter and cooking oil
2 TeelöffelMild paprika
die Zubereitung:

Heat butter and cooking oil in heavy skillet. Flour and sprinkle each chicken breast with paprika. Simmer, slowly, for about 20 to 30 minutes, turning frequently, until tender and browned. Don't overcook, because chicken meat will become dry and tough. Serve with warm Roquefort Sauce.

Roquefort Sauce: Melt 3 Tbs butter in a saucepan. Stir in 3 Tbs flour until blended, then slowly, stir in 1 1/2 cups milk. When sauce is smooth and hot reduce heat and add 8 oz. Crumbled Roquefort cheese.Season with 1/4 tsp paprika and 1/2 tsp dry mustard. Stir sauce until cheese is melted.


Anmerkungen zum Rezept: