Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken breasts parmesan
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
8 x ca. 30 gtomato sauce
1 Teelöffelitalien seasoning
1/4 Teelöffelgarlic powdered
1/2 TasseCornflake crumbs
1/4 Tasseparmesan
1 TeelöffelParsley flakes
Chicken breast halves
egg
1/2 TasseMozzarella shredded
die Zubereitung:

In 2 cup measure, mix tomato sauce, Italian seasoning and garlic powder. Cover loosely, Microcook on high 2 minutes, stir, microcook on medium for 4 5 minutes.

Combine cornflake crumbs, parmesan cheese and parsley flakes.

Dip chicken in beaten egg, then in crumb mix to coat. Arrange on dish, cover with wax paper. Microcook medium-high (70%), 5 minutes. Rearrange, do not turn over, cover continue cooking for 4 to 9 minutes. Pour tomato sauce over chicken, sprinkle with cheese. Microcook, uncovered, on high for 2-4 minutes.

Serve with spinach noodles and garlic toast.


Anmerkungen zum Rezept: