Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken & broccoli cassarole
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breasts
1 1/2 Tassebroccoli chopped
Cream of Chicken Soup chicken cream soup
1/2 Tasseonions diced
1/2 Tassesour cream
topping
1 PackungCanned biscuits **
1/2 Tassesour cream
egg
die Zubereitung:

Mix first four ingredients in 2 1/2 qt cassarole. Bake for 20-25 minutes at 375. Seperate biscuits and cut in half rounds. Arrange on top of cassarole. Beat egg well add sour cream. Pour over top of biscuits. Bake at 375 for 25-30 minutes until golden brown.

** canned biscuit are sold in the chilled section of the grocery store, 8 to a can. They are Not anything like homemade biscuits, these are finer grained, less substance, more fluff than "real" biscuits.


Anmerkungen zum Rezept: