Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken club sandwiches
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Pieces cooked chicken breasts (apporx 1 to 1-1/2 lbs)
8 Scheibebacon
8 ScheibeSandwich bread, toasted
1/4 Tassemayonnaise
Thin slices tomato
Lettuce leaves (iceberg or romaine)
die Zubereitung:

Potato chips and/or bread and butter pickle slices

Cook bacon, drain and pat the grease off with paper towels. Cut each chicken breast into 4 thin crosswise slices. Spread one side of each piece of toast with 1/2 tbsp mayonnaise. Top with sliced chicken, 2 slices bacon, 2 slices tomato and 2 lettuce leaves. Place remaining toast, with mayonnaise sied down, on top of lettuce. Stick toothpick 1 inch from each corner of sandwich to hold it together. Cut sandwich in half, crosswise and lengthwise, to form 4 squares. Pile onto large plate with handful of chips and/or some pickles.


Anmerkungen zum Rezept: