Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and onion broil
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelbutter or margarine
2 EsslöffelWorchestershire sauce
1 Teelöffelgarlic salt
1/2 Teelöffelmustard dry
Medium-size onions, peeled and halved
10 Broiler-fryer chicken thighs
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelblack pepper ground
die Zubereitung:

Preheat broiler. Melt butter in medium saucepan over medium heat; stir in Worchestershire sauce, garlic salt, and mustard. Cook for 2 minutes, stirring often; remove from heat. Brush onion halves with sauce and place on broiler pan. Brush chicken with sauce and place, skin side up, on top of onion halves. Arrange oven rack so that chicken is about 6 inches from heat. Broil for 15 minutes; turn onion and chicken skin side down, leaving onion on top. Brush liberally with sauce; broil for 15 minutes longer, or until chicken is fork tender. Remove from oven. Serve hot sprinkled with salt and pepper to taste.

Makes about 5 servings.

[Woman's Day Meals In Minutes August 1985]


Anmerkungen zum Rezept: