Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and pork adobo
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
vinegar cider
Garlic crushed
12 black pepper
Bayleaf optional
Rock salt
soy sauce
12 Chicken; cut bite-sz pieces
12 Pork; cut into 2" pieces
1000 MilliliterPork livers; cut into 2" pi
water
cooking oil for frying
die Zubereitung:

vinegar, garlic, peper, bay leaf, salt and soy. In chicken, pork and liver. Let soak for 20-30 min. 2. Add water and simer uncovered until tender. 3. Strain sauce and set aside. 4. Chop liver finely. Combine with sauce. Set t aside. 5. Brown garlic, chicken and pork in cooking oil.

6. Return everything to saucepan, cover and simmer until sauce theickens.


Anmerkungen zum Rezept: